Anasayfa / Blog / Kendi Yaşam Koçun Ol!

Kendi Yaşam Koçun Ol!

Kendi Yaşam Koçun Ol!

Yukarıdaki resimdeki siyah kuğuyu farkettiniz mi? Hani küçükken çirkin ördek hikayesi vardı. Bu hikayeye göre diğer beyaz ördek yavrularının yanında siyah minik bir kuğu yavrusu kendini ördek zannederek büyüyor. Diğerlerinden farklı olduğu için ona çirkin ördek yavrusu deniyor. Bu yavrumuz büyürken kendinin çirkin olduğuna inanır. Çünkü farklıdır. Ancak gelişip serpilince  siyah kuğuya dönüşür. Evet diğerlerinden farklıdır ama aynı zamanda çok nadir ve güzeldir.

İşte zaman zaman hepimiz kendimizi bu çirkin ördek yavrusu gibi hissederiz. Çünkü farklı düşünüp hareket etmek istedikçe, uyum sağlayamadıkça dışlanacağımızı düşünürüz. Oysa biz de bu güzel kuğu gibiyiz. Farklı ve özel...

Kendimizdeki değerleri anlayıp farklılığımızı nasıl  koruyup kabul ettireceğiz? Nasıl insanların bizdeki özellikleri fark etmelerini sağlayacağız? Nasıl sürekli mutlu, hedefleri olan ve başarılı bir kişiye dönüşeceğiz?

Bu sorular ve daha fazlası için sizlere kendi koçunuz olabilmeniz için yöntemler sunacağım bir bölüm açıyorum. Bundan sonraki her farklı yazı bu konuda sizin gelişmeniz ve değişmeniz için sizi destekleyecektir.

Eğer sorularınız olursa mutlaka bana e-posta atın. Deneyimlerinizi de yorumlarla paylaşın. Böylelikle bir kişinin farkındalığı dalga dalga herkese yayılacaktır.

Telefon

0 532 244 54 32

E-Posta

bilgi@morinci.com.tr

Adres

1593/1 Sokak Lider Centrio İş Merkezi A Blok No: 2 / 110 Bayraklı- İzmir